El Seminari d’Esquerres I-S- R. Participants

SEMINARI D’ESQUERRES I-S-R

(INDEPENDENTISTES, SOBIRANISTES I REPUBLICANES)

Roda de premsa 20 de novembre de 2020

El Seminari d’Esquerres I-S-R (Independentistes, Sobiranistes i Republicanes) és una eina més per fer realitat els profunds canvis polítics i socials que reclamaven les extraordinàries manifestacions del 3 d’octubre de 2017, derivades de la massiva participació en el referèndum de l’1 d’octubre i de la brutal repressió policial que va intentar impedir-lo. Impulsat per l’associació Acord d’Esquerres per la República Catalana (AExRC), pretén aplegar persones significatives de diversos partits, sindicats i entitats, tot i participant-hi a títol personal. Ens uneixen els valors independentistes, sobiranistes i republicans que varen presidir les esmentades jornades.

Valors republicans que el règim del 78 està ignorant en la seva repressió política, judicial, policial i econòmica contra el procés català i que ara comença a estendre’s cap altres sectors crítics. Valors independentistes i sobiranistes no només com un deure històric de preservació nacional, sinó també com a dret a dotar-nos d’eines pròpies i a emprar els recursos aquí generats per poder donar resposta als reptes socials i a les necessitats concretes i quotidianes de la gent, i en particular per assegurar els serveis públics essencials d’educació, sanitat, pensions, etc. Reptes i necessitats especialment palesos per la crisi sanitària de la Covid i per la socioeconòmica derivada.

El Seminari d’Esquerres I-S-R aspira a una mobilització unitària dels sectors compromesos amb la defensa dels drets nacionals, dels drets civils i dels drets socials per tal de fer efectiva la República Catalana. En aquest sentit, presentem, com a document per al debat obert, el dossier n.1 sobre “proposta de pla d’acció política post-electoral”, elaborat a partir del document aprovat per l’assemblea d’AExRC del 6 d’octubre de 2020.

                            Participants a títol personal

Elvira Altés 

Pilar Castillejo

Toni Comín

Maria Dantas (ERC)

Xavier Diez (USTEC)

Daniel Escribano

Angel Ferrero

Guillem Fuster (Poble Lliure) 

Inés Garcia (CGT)

Marina Geli

Juanan Geraldes (Més País) 

Oriol Izquierdo (Acció x República)

Mercè Marzo (Pirates)

Juanjo Morales (UGT)

Toni Morral (Junts)

Jordi Muñoz

Joan Josep Nuet (Sobiranistes)

Isaac Peraire (ERC)

Pep Puig

M. Dolors Sabater (Guanyem)

Montserrat Sagarra

Miquel Salas (Sin Permiso)

Néstor Sastre (Intersind-CSC)

Marina Subirats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.