Roda de premsa de presentació del Seminari d’Esquerres Independentistes-Sobiranistes.Republicanes (I-S-R)

Divendres 20 de novembre de 2020, a les 12h, al Col·legi de Periodistes de Barcelona, retransmissió en directe per streaming, presentarem el “Seminari d’Esquerres I-S-R (independentistes, sobiranistes, republicanes)” que tindrà com a principal objectiu debatre i treballar el document “Proposta de pla d’acció política postelectoral”

El Seminari d’Esquerres I-S-R (Independentistes, Sobiranistes i Republicanes) és una eina més per fer realitat els profunds canvis polítics i socials que reclamaven les extraordinàries manifestacions del 3 d’octubre de 2017, derivades de la massiva participació en el referèndum de l’1 d’octubre i de la brutal repressió policial que va intentar impedir-lo. Impulsat per l’associació Acord d’Esquerres per la República Catalana (AExRC), pretén aplegar persones significatives de diversos partits, sindicats i entitats, tot i participant-hi a títol personal. Ens uneixen els valors independentistes, sobiranistes i republicans que varen presidir les esmentades jornades.

A causa de les restriccions existents per combatre la pandèmia, l’acte no podrà ser públic, si bé serà retransmès en directe per streaming. Els mitjans de comunicació podran formular les preguntes que calguin als membres de l’associació AExRC que conduiran l’acte.

Tothom que ho desitgi podrà connectar-s’hi, a les 12h, en aquest enllaç:

https://attendee.gotowebinar.com/register/4939834575174560525

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *