L’Assemblea General d’AExRC engega la nova etapa de l’associació

El passat 6 d’octubre, Acord d’Esquerres per la República Catalana (AExRC) va celebrar, de manera telemàtica, la seva Assemblea General amb aquest ordre del dia:

  1. Actualització dels Estatuts.
  2. Declaració Oct-2020 (s’adjunta,) Pla de Treball
  3. Renovació de la Junta Directiva.
  4. Torn obert de paraules

L’Assemblea va comptar amb l’assistència i salutació de diverses organitzacions: Independentistes de Comissions Obreres, USTEC, Junts per Catalunya, Esquerra Republicana de Catalunya, Sobiranistes, Acció per la República, Pirates de Catalunya, MES, Poble Lliure i Toni Comín pel Consell per la República

1.Estatuts

S’informa que els Estatuts actuals són plenament homologats i no requereixen actualitzacions.

Tanmateix, es  proposa una ampliació d’un article 8, al Capítol II dels Estatuts: Els membres de l’associació i els seus drets i obligacions  un nou Article per crear la figura de la persona adherida:

  • Capítol II, Els membres de l’Associació i els seus drets i obligacions.

Article 8:

Poden formar part com a adherits aquelles persones que se sentin compromeses amb les finalitats de l’Associació. Aquestes persones rebran informació e les activitats de l’Associació i podran treballar activament en les accions i activitats del seu interès.

L’Associació bordarà un registre de persones a

Les personés adherides no tindran dret a vot.

2.Pla de treball

Es presenta el document “Proposta de pla d’acció política post-electoral”  com posicionament inicial d’AExRC en el debat polític relatiu a les eleccions del 14 de febrer de 2020.

També es proposa impulsar un seminari àmpliament transversal, que pugui comptar amb la participació de persones que representin les diferents visions de l’esquerra sobiranista per tal d’articular una estratègia comuna. El punt de partida seria el document abans referit.

El document i el pla de treball s’aproven per consens.

3.Renovació de la Junta

Es presenta una única candidatura, que és aprovada per unanimitat:

Presidència: Josep Ferrer

Vicepresidències: Rosa M. Dumenjó, Francesc Matas

Secretaria: Alfons Bech

Tresoreria: Josep Lluis Fernández

Vocalies: Josep Castelltort, Jaume Marfany, Teresa Romeu, Pau Taxonera, Enric de Vilalta, Mercè Zamora, Teresa Garcia, Ismael Benito

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *